FOTO – PERCHEZITII LA BUZAU! Captura MASIVA de petarde si artificii in localitatile Rusetu si Smeeni. Cercetari efectuate de procuror si 4 DOSARE PENALE
Last Updated on 30/12/2017 by Iulian Gavriluta

ArtificiiPolitistii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Sectiei de Politie Rurala nr. 12 Pogoanele si Sectiei de Politie Rurala nr. 13 Smeeni au efectuat controale si perchezitii pe raza municipiului Buzau si localitatilor Rusetu si Smeeni,  la persoane banuite de operatiuni ilegale cu articole pirotehnice. Au fost intocmite patru dosare penale si confiscate peste 20.500 de petarde si artificii detinute ilegal.  

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Sectiei de Politie Rurala nr. 12 Pogoanele au pus in executare trei mandate de perchezitie pe raza municipiului Buzau si a comunei Rusetu, existand suspiciunea ca se detin fara drept, articole pirotehnice. Cu aceasta ocazie, in urma activitaților efectuate, in locuintele a doi barbati in varsta de 49 de ani si 52 de ani, din Buzau, respectiv Rusetu, precum si in locuinta unei femei in varsta de 60 de ani, din Buzau, persoane neautorizate in domeniul detinerii si comercializarii de articole pirotehnice, au fost identificate peste 20.500 de articole pirotehnice detinute ilegal. De asemenea, in urma unui control efectuat la o societate comerciala din Smeeni, a reiesit ca reprezentantul legal, un barbat in varsta de 41 de ani, ar fi detinut ilegal 20 de cutii cu artificii. Politistii au ridicat pentru continuarea cercetarilor intreaga cantitate de materiale pirotehnice. Pe numele celor patru au fost intocmite dosare penale si politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz.

E.S.

Artificii 2