A ajuns pe mana procurorilor din Buzau dupa ce a efectuat mai multe plati cu cardul. Citeste „isprava” unui buzoian de 35 ani
Last Updated on 30/12/2017 by Iulian Gavriluta

Plata card furatPolitistii din cadrul Politiei Municipiului Buzau, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat un barbat banuit de insusirea unui bun gasit si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos. Din verificarile efectuate de politisti a reiesit ca barbatul, un buzoian in varsta de 35 de ani, ar fi gasit in piata, in municipiul Buzau, un card bancar pe care si l-a insusit si ulterior l-ar fi folosit la achitarea contravalorii mai multor cumparaturi.

Asupra celui in cauza a fost identificat cardul bancar valid, emis pe numele altei persoane, care a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul comiterii infractiunilor de ”insușirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor” și  ”efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos”. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz.

E.S.