VIDEO – CORT IMPROVIZAT in Padurea Crang demolat de politistii locali. 7 persoane conduse la adapostul de noapte din municipiul Buzau
Last Updated on 29/12/2017 by Iulian Gavriluta

Politia Locala Buzau cort improvizatAvand in vedere temperaturile scazute din timpul nopţii, poliţistii locali au desfasurat in ultima perioada, mai multe actiuni pentru a depista persoanele fara adapost de pe raza municipiului Buzau. In urma acţiunilor au fost identificate 7 persoane, in diferite zone ale municipiului, care au fost conduse la Centrul de Urgenta de Zi si de Noapte pentru Persoane Adulte Fara Adapost.

 

Politistii locali au depistat doua persoane in Padurea Crang, care au construit un cort improvizat, unde se adaposteau pe timpul noptii. Impreuna cu reprezentantii SC RER Ecologic Service SA, cortul a fost desfiintat iar zona a fost salubrizata. Politistii locali vor verifica in continuare zonele frecventate de persoanele fara adapost  pentru identificarea acestora. Rugam cetatenii municipiului Buzau in cazul in care observa persoane fara adapost sa ne contacteze la telefonul 0238/955-Dispeceratul Politiei Locale.

E.S.

https://www.youtube.com/watch?v=MAwDy0h7hf4&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=nBHsnl_MEEY&feature=youtu.be