VIDEO – Mesaje inaltatoare de Craciun, adresate de prieteni si familii – militarilor din Afganistan. Vezi aici si un plugusor original (al INIMILOR NEINFRICATE din Kandahar)
Last Updated on 28/12/2017 by Iulian Gavriluta

Plugusor urari militari AfganistanRaspunzand mesajelor frumoase adresate de militarii din Afganistan – familiilor acestora din Romania, mai multi cunoscuti si prieteni din tara le-au intors urarile celor plecati departe, sa apere principiile dreptatii si pacii in lume. Astfel, in materialele VIDEO atasate avem mesajele romanilor adresate militarilor din cadrul Batalionului ,,Brave Hearts” si un PLUGUSOR deosebit al militarilor cu “INIMI NEINFRICATE” din Kandahar – Afganistan.

In aceasta perioada, a  sarbatorilor de iarna, militarii romani in cooperare cu fortele de securitate afgane, vor continua să execute zi de zi, noapte de noapte, misiuni de patrulare, observare, scotocire, securizare, pentru îndeplinirea sarcinii incredințate. Cel mai de preț cadou pentru ei acum este siguranța și reușita misiunii. Si isi mai doresc sa se intoarca sanatosi acasa, sa isi vada cat mai repede familia...

 

Vezi AICI mesajele militarilor catre familiile din tara.

E.T.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KlF9eJJ85AM&feature=youtu.be