140 de evenimente sesizate la “112” – informeaza IPJ Buzau

politia sarbatoriIn aceasta minivacanta, politistii au intervenit la peste 140 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. In urma actiunilor si interventiilor, au fost constatate aproape 60 de infractiuni si au fost  aplicate peste 500 de sanctiuni contraventionale.

 

In perioada 22 - 26 decembrie a.c., peste 340 de politisti au actionat, la nivel judetului, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Au fost organizate 20 de actiuni si s-a intervenit la 142 de evenimente, dintre care 66 au fost sesizate prin 112.

In urma actiunilor si interventiilor, au fost constatate 56 de infractiuni, dintre care 11 au fost constatate in flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate doua persoane urmarite national sau international.

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 507 sanctiuni contraventionale in valoare de 137.746 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 530 de lei.

Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Romane.

Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 11 infractiuni la regimul rutier.

Au fost retinute 38 de permise de conducere si a fost retras un certificat de inmatriculare.

Activitatile au fost desfasurate impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

I.G.