Un politist local din Buzau a murit “de inima rea” in dupa-amiaza zilei de joi 21 decembrie a.c. chiar in sediul institutiei respective, tocmai cand participa la o “instruire”. Vezi aici amanunte
Last Updated on 21/12/2017 by Iulian Gavriluta

moarte politist localJoi dupa amiaza, un politist local din Buzau a suferit un atac de cord chiar in timpul unei instruiri specifice, in sediul institutiei respective. “Gheorghe Stanescu, politist local cu varsta de aproximativ 50 de ani era stresat in utimul timp datorita locului de munca”, spun colegii, ”si asta datorita presiunilor la care era supus”, mai spun sursele noastre care au dorit sa nu le declinam identitatea.

Joi, in jurul orei 15:00, barbatul s-a prabusit in sediul Politiei Locale Buzau dupa ce a avut o discutie mai aprinsa cu directorul adjunct al institutiei mentionate. A fost chemata imediat ambulanta, cadrele medicale de la SAJ au incercat o resuscitare, dar se pare ca respectivul barbat nu a  raspuns la manevrele de prim ajutor. A murit la spital. Colegii ii deplang disparitia. Dumnezeu sa-l ierte.

REDACTIA