Vitezoman oprit la timp – gonea prin Pietroasele cu 164 km/h! 10 permise retinute pentru nerespectarea regimului legal de viteza si pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea
Last Updated on 20/12/2017 by Iulian Gavriluta

vitezomanPolitistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au actionat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulatie. Pe linie de viteza, au fost aplicate 32 de sanctiuni contraventionale, iar impotriva a 6 soferi care au depasit cu mai mult de 50 km/h limita maxima de viteza a fost luata si masura suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile.

 

Cea mai mare viteza – de 164 km/h, a fost inregistrata de aparatul radar amplasat pe DN 1B E577 in afara localitatii Pietroasele, la volanul autovehiculului fiind depistat un barbat de 37 de ani, din Pogoanele. Alte patru permise de conducere au fost retinute de politistii rutieri care au actionat pentru prevenirea accidentelor ce s-ar putea produce pe fondul neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati regulamentar in traversarea drumului public, pentru depasire neregulamentara, dar si pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului.

Tot in ultimele 24 de ore, au fost intocmite si doua dosare penale care au vizat conducerea unui autovehicul neinmatriculat.

E.S.