ISU Buzau si membrii Asociatiei “Salvatorii ramniceni” ofera cadouri copiilor institutionalizati din Centrul Rezidential AZUR din Municipiul Ramnicu Sarat

ISU cadouriIn pragul sarbatorilor, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Neron Lupascu” al judetului Buzau, in colaborare cu Asociatia ”Salvatorii Ramniceni” , vor incerca sa aduca un pic de bucurie si zambete pe chipul semenilor nostri.  Astfel, miercuri 20 decembrie, incepand cu ora 10:30, salvatorii vor duce cadouri copiilor institutionalizati din Centrul Rezidential AZUR - municipiul Ramnicu Sarat.

 

Ulterior, militarii vor imparti daruri constand in alimente(zahar, faina, ulei, orez, carne) si dulciuri pentru sase familii din Ramnicu Sarat, respectiv comunele Buda si Dedulesti. Totodata, in data de 21 decembrie, la ora 13:00, copiii cadrelor militare il vor astepta pe Mos Craciun la sediul inspectoratului din municipiul Buzau, Mos care va inlocui sania cu autospeciala de pompieri pentru a aduce darurile acestora.

I.G.