VIDEO – EDITIE SPECIALA la TV News Buzau si invitat surpriza – muzicianul Petre Moise! Cunoasteti diferenta dintre muzica psaltica si celelalte stiluri muzicale? Urmariti materialul urmator si o sa aflati raspunsul (la final 0 SURPRIZA MUZICALA)
Last Updated on 19/12/2017 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU   Interviuri altfel   muzica psaltica si colindele   Petre Moise   19.12.2017Cei vechi si intelepti spuneau ca undele modulate ale muzicii bizantine patrund direct in creier si modifica comportamentul persoanelor…si asa este! Cine nu a ascultat “muzica ingerilor” – “TERIREM-ul” bizantin, cu siguranta ca a petrecut timpul degeaba pe acest pamant si nu a invatat nimic din muzica. Care este diferenta dintre muzica psaltica, cu melosul ei aparte, fara pereche si muzica clasica?

 

De ce una are puteri miraculoase si calmeaza sufletul si alta numai…naturalul, umbland doar la partea rationala a omului? Urmarind materialul VIDEO atasat veti intelege de ce. “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzau, a avut bucuria in preajma Craciunului, sa-l primeasca in studio pe muzicianul si cantaretul bisericesc Petre Moise, una din cele mai bune voci bizantine ale momentului si sa ofere ascultatorilor si telespectatorilor nostri doua cantari deosebite, mustind a iz mistic din preaplinul muzicii bizantine.

MULTUMIM PETRE!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=qcCYS4aBia4&feature=youtu.be