UPDATE – Declaratii Adrian Zoican si presedinte Deputat Cristi Romanescu. ULTIMA ORA – Sedinta fulger la PNL Buzau – organizatia municipala decapitata!
Last Updated on 19/12/2017 by Iulian Gavriluta

PNLIn urma cu cateva clipe s-a incheiat o sedinta fulger la PNL Buzau. In urma unor discutii aprinse, organizatia PNL municipiu a fost decapitata, presedintele liberal - medicul Adrian Zoican a fost demis din functia de presedinte la PNL Municipiu (Biroul politic PNL Buzau a fost dizolvat!). Neoficial, el era reprezentat de "aripa PDL" Buzau. Surse politice spun ca in fruntea organizatiei municipale a PNL Buzau este posibil sa fie numit Constantin Ionescu, ca interimar.

 

I.G.

UPDATE: Contactat de News Buzau, fostul presedinte al PNL Municipiu, medicul Adrian Zoican a spus  ca ramane un liberal convins si se subordoneaza deciziilor luate de sefii organizatiei PNL Buzau. Va milita in continuare pentru PNL si doctrina liberala si va lupta atat ca simplu membru PNL cat si ca ales judetean in CJ Buzau.

Declaratie presedinte PNL Buzau - deputat Cristi Romanescu: "Au fost mai multe intalniri si sedinte ale partidului in care s-a analizat activitatea si rezultatele Organizatiei municipale a PNL Buzau si s-a constatat ca sunt probleme nerezolvate care treneaza de prea mult timp si in consecinta s-a votat, in cadrul Biroului politic judetean, sa se dizolve Biroul municipal si sa se preia, in interimat pe o perioada de maxim 3 luni, conducerea organizatiei municipale pana la desemnarea unei Comisii care sa organizeze alegeri. Cel mai probabil in ianuarie vom lua o decizie ina cest sens" - a precizat pentru News Buzau sursa citata.