IPJ Buzau – A „nins” cu infractiuni! Citeste aici de ce au aplicat politistii buzoieni peste 400 de sanctiuni, au intocmit DOSARE PENALE, au facut PERCHEZITII si au CONFISCAT bunuri
Last Updated on 19/12/2017 by Iulian Gavriluta

PolitiaPolitistii buzoieni au intervenit la aproximativ 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. In urma actiunilor si interventiilor, au fost constatate 37 de infractiuni, 9 fiind in flagrant si au fost aplicate 411 sanctiuni contraventionale. In ultimele zile aproximativ 200 de politisti au actionat, la nivelul intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. 

 

Au fost organizate 11 actiuni punctuale si s-a intervenit la 90 de evenimente, dintre care 59 au fost sesizate prin 112. In urma actiunilor si interventiilor, au fost constatate 37 de infractiuni, dintre care 9 au fost constatate in flagrant delict. De asemenea, a fost depistata o persoana urmarita national. Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 411 sanctiuni contraventionale in valoare de 135. 855 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de peste 1.500 de lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei Române. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 9 infractiuni la regimul rutier. Au fost retinute 24 de permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare. Activitatile au fost desfasurate impreuna cu celelalte institutii cu atributii in asigurarea ordinii si linistii publice.

Exemple:

Politisti din cadrul Sectiei de politie rurala Râmnicelu, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat la volanul unui autoturism pe raza localitatii Puiesti un râmnicean in vârsta de 20 de ani, aflat sub influenta alcoolului. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o concentratie de 0.91 mg/l alcool pur in aerul expirat, tânarul fiind condus la o unitate medicala pentru recoltarea de mostre biologice, necesare in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

E.S.