BILANT NEWS BUZAU – Cu peste 3600 de articole publicate pe an (peste 14.000 in 6 ani!), cel mai accesat site de stiri din Buzau este lider pe piata media din judet si printre primele portaluri din tara (Alexa Rank – FOTO)
Last Updated on 19/12/2017 by Iulian Gavriluta

NEWS BUZAU The best media in the city 2017Da, ati citit bine – NEWS BUZAU este cel mai accesat site de stiri din Buzau (potrivit ALEXA RANK – vezi FOTO – cel mai prestigios sistem de clasificare mondiala a site-urilor)! Suntem ceea ce am promis sa fim si ceea ce vom fi intotdeauna – O ALTFEL DE PRESA. De peste 6 ani suntem primii la accesari, exclusivitati, live-uri si numar de stiri publicate! Suntem accesati din toate colturile tarii si de pe intreg mapamondul (potrivit GOOGLE ANALITIC).

 

Am impus un ritm alert in presa buzoiana (incepem primii in fiecare dimineata - la ora 06:00 – cu evenimente care conteaza, fara copy-paste!) si am introdus o serie de noutati (stiri la fiecare fix de ora si nu numai, emisiuni inregistrate in STUDIO, LIVE-uri, exclusivitati, anchete jurnalistice curajoase, fara perdea si altele).

CINE SUNTEM NOI

News Buzau” – este un portal de stiri, dinamic, accesibil, complex, echilibrat si mai ales echidistant. Echipa de tineri initiatori ai proiectului si-au propus, si in mare parte au reusit sa realizeze un site de presa ALTFEL.

  * “News Buzau” si-a propus sa aduca in spatiul media buzoian si nu numai, stirile de care cetatenii au nevoie, deparazitate de interesele meschine si alte frustrari jurnalistice, specifice vremurilor in care traim.

  * “News Buzau” vrea sa se inscrie in randul canalelor de stiri care, dincolo de uzuala distorsionare  a stirii de presa facuta dupa algoritmi politico-economici de moment, aduce in societate acel suflu tineresc si corect dupa care tanjesc cei mai multi dintre romani.

Prin ce ne diferentiem fata de colegii de breasla?

   Noi credem ca prin mai multa constiinciozitate, neapartenenta la grupuri de interese fie ele patronate de sfera politica sau economica si de ce nu, prin profesionalism, actualitate si interesul vadit catre problemele reale ale cetatenilor.

  * “News Buzau” este la inceput, dar cu siguranta va creste, atat in sondaje si preferinte, cat si in respect, pe plan local, national si international, de unde am primit semnale clare de incurajare si suport. Ne calauzim dupa dictonul: “Sa vina alaturi de noi cine vrea O ALTFEL DE PRESA!”

VA PREZENTAM ECHIPA:

Cu toate ca inceputurile au fost sub alta forma si in alt fel, am scris prima stire in data de JOI 10 FEBRUARIE 2011 LA ORA 02:00. Ne-au trecut pragul peste 20 de oameni (cu varste cuprinse intre 19 si 60 de ani)care au dorit sa faca parte din colectivul nostru. In prezent echipa are in componenta  9 membri – 3 editori/redactori/jurnalisti, 1 cameraman/fotoreporter, 1 IT-ist si 4 corespondenti

1.  Director general/coordonator stiri/redactor – IULIAN  Gavriluta

2. Adrian Constantin – redactor sef

3. Alina Dragomir – redactor/realizator stiri

4. Dan Popescu – cameraman/fotoreporter

5. Adrian Mandruta – IT

6. Mihai Stanciu - corespondent

7. Gabriela Oprea – corespondent Bucuresti

8. Dragos Parcalabu – corespondent national

9. Tolea Postovei – corespondent

MULTUMIM TUTUROR CITITORILOR SI COLABORATORILOR NOSTRI SI II ASIGURAM CA NU NE VOM SCHIMBA … DECAT IN BINE!

CITITORII NOSTRI SUNT MAI INTELIGENTI CA AI ALTORA SI LE MULTUMIM PENTRU CA NE URMARESC ZILNIC!

Mergem mai departe decat ar dori unii si mai adanc decat isi vor da seama altii!

NEWS BUZAU – O ALFEL DE PRESA!

 

{vsig}alexa-rank-2017{/vsig}