LIVE – La Buzau are loc lansarea celei mai mari campanii de consultare civica „1 An de Parlament. USR e vocea ta!” (FOTO/VIDEO)
Last Updated on 17/12/2017 by Iulian Gavriluta

USR 2Uniunea Salvati Romania, filiala Buzau organizeaza astazi, duminica 17 decembrie 2017, incepand cu ora 10.00,  conferinta de presa sustinuta de organizatia locala cu ocazia lansarii campaniei "1 an in Parlament.

 USR e vocea ta!" si a proiectului "Uniti Salvam Padurea Crang!".

E.S.

UPDATE - USR Filiala Buzau isi doreste sa se extinda la nivel local, in momentul de fata fiind in functiune un singur sediu, in orasele judetului dar si in comunele mai mari, existand discutii destul de avansate cu membrii din judet. Numarul membrilor este in crestere, extinderea USR fiind in progres. Se doresc alaturi oameni care "isi doresc sa schimbe ceva, daca vrem sa fim altfel si sa schimbam clasa politica trebuie sa fim foarte atenti. Preferam sa gasim un echilibru in acest progres, nevoia de a filtra oamenii,vrem oameni destoinici. Nu suntem o casta,vrem sa ne dezvoltam bine, sa avem cat mai multi oameni...Toti cei ce doresc sa adere trebuie sa stie ca nu vor fi acceptati pur si simplu, sunt niste pasi de urmat de la cerere si pana la a fi membru, avem si un interviu pe care-l purtam cu fiecare dintre cei ce vor sa faca partedin echipa USR", a precizat senatorul USR pentru Diaspora, RADU Mihail prezent la conferinta de astazi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1_GMV_DDP08&feature=youtu.be