FOTO – 400 de copii din tara au fost ,, IN ASTEPTAREA SARBATORILOR DE IARNA’’ la expozitia – concurs organizata de G.P.P. nr.10 Buzau

GPP 10In ajun de sarbatori, aproximativ 400 de copii din 56 unitati scolare din tara si judet, s-au  inscris la expozitia - Concurs „In asteptarea sarbatorilor de iarna”, activitate organizata si coordonata de doamnele profesoare Teodorescu Daniela, Popa Georgeta si Rizea Aurora de la G.P.P. NR. 10 Buzau. Expozitia, aflata la cea de-a sasea editie, face parte cadrul proiectului educativ „ Simfonia iernii”, proiect  aprobat  si  inscris  in  C.A.E.R. NR. 26404/16.02.2017 la  pagina 24, rand  501.

Concursul s-a desfasurat pe 3 sectiuni - desen/pictura, colaj si podoabe pentru sarbatorile de iarna si pe doua nivele de varsta - nivel prescolar si nivel primar. ,, Scopul concursului este valorificarea potentialului artistic si creativ al copiilor, prin intermediul activitatilor plastice si practice, cultivarea si mentinerea interesului pentru pastrarea traditiilor specifice sarbatorilor de iarna. Lucrarile inscrise s-au incadrat in tema concursului, acestea prezinta o ilustrare cat mai completa a frumusetii obiceiurilor de iarna, in general, imaginii din perioada Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, unde datinile si obiceiurile de iarna cuceresc viata intregii comunitati. Comisia de evaluare a lucrarilor a fost formata din profesori de la Liceul de Arta ,,Margareta Sterian’’, directorul unitatii organizatoare si cadre didactice. S-au acordat premii, mentiuni dar si diplome de participare.’’ – ne-a declarat doamna profesor – initiator proiect  Teodorescu Daniela. ,,Ne-am bucurat de un numar foarte mare de participanti din  tara si judet, s-au inscris peste 400 de prescolari si scolari mici pasionati de activitatile artistico-plastice si practice din peste 56 unitati scolare. Aceasta editie s-a dovedit a fi un real succes atat prin numarul mare de participanti dar si prin frumusetea lucrarilor inscrise in concurs. Aceste  lucrari cu specific de iarna au un  impact vizual si emotional  foarte mare ne incanta ochiul si ne aduce bucurie in suflet. Cei interesati sunt asteptati sa admire lucrarile acestei expozitii in perioada 15 – 30 decembrie 2017 la G.P.P.  NR. 10 Buzau’’ – ne-a declarat doamna profesor Popa  Georgeta, director G.P.P. Nr.10 Buzau.

E.S.

GPP 10 Bz

 

GPP 10 Buzau