Actorii buzoieni se intorc astazi acasa… Piesa „Comedii cu Gorobete” jucata in aceasta seara pe scena Teatrului „George Ciprian” Buzau

Teatrul Comedii cu GorobeteIn regia lui Radu Gabriel, piesa „Comedii cu Gorobete” se joaca asta seara pe scena Teatrului George Ciprian din Buzau, incepand cu ora 17.00. Spectatorii se vor reintalni cu regizorul si actorul Radu Gabriel, buzoian de origine, Marius Florea Vizante si George Ifrim. Din distributie mai fac parte Maria Radu, Vlad Dragulin,  Stefan Pavel, Alina Suarasanu, Ana Odagiu si Aida Economu.

 

Este o traditie deja ca de sarbatori Consiliul Judetean Buzau sa aduca actorii buzoieni acasa. "Îndemnat de succesul de public pe care îl are spectacolul „Filarmonica de Comedie” la Creart - Teatrelli, Radu Gabriel a scris pentru aceeaşi echipă de actori excepţionali un colaj alcătuit din cele mai bune momente cu „Familia Gorobete”. Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, ţăranul get-beget, hâtru, tradiţionalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viaţă prea lungă. Am hotarat sa-l aducem din nou în faţa publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz şi candoare. O suită de povestioare de un haz irezistibil, în ambianţa rafinată oferită de sala Teatrelli, iată ce vă propunem odată cu lansarea noii premiere „Comedii cu Gorobete”. Pariul nostru pentru acest spectacol este un hohot de râs pe minut. Noi, cei de pe scenă, ne vom strădui să-l câştigăm", sunt cuvintele actorului Radu Gabriel la premiera piesei.

E.S.