ATENTIE, ALCOOLICI LA VOLAN! Doi barbati din localitatile Merei si Nehoiu au plecat la drum dupa ce s-au „cinstit” cu alcool din belsug

AlcoolemiePolitistii rutieri din cadrul Sectiei de Politie Rurala Merei, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat pe raza localitatii un tanar in varsta de 20 de ani, care circula cu un autoturism pe drumul judetean 205. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie alcoolica de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Si politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Nehoiu, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat pe raza localitatii Nehoiu un barbat in varsta de 62 de ani, care circula cu un autoturism pe drumul judetean 103 P. In urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie alcoolica de 1,10 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cei in cauza au fost condusi la o unitate medicala in vederea recoltarii de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele acestora a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile.

E.S.