EXCLUSIV – Elev de la scoala numarul 5 din Buzau amenintat cu moartea cu un briceag si batut de doi colegi de clasa agresivi. Profesorii se tem sa vorbeasca
Last Updated on 14/12/2017 by Iulian Gavriluta

sc5Incident grav la Scoala numarul 5 din Buzau: marti 12 decembrie a.c.: doi elevi de clasa a 6-a, l-au amenintat cu moartea pe un alt elev de clasa a 8-a. Ulterior s-a trecut si la lovirea acestuia din urma. Agresorii sunt fii unui cunoscut tigan din municipiu si se pare ca la perchezitie i s-ar fi gasit un briceag in buzunar.

Colegii copilului batut spun ca respectivii elevi sunt agresivi si ameninta pe toti cei care indraznesc sa se ia de ei. De asemenea, in scoala exista o tacere suspecta - profesorii si ceilalti parinti  se tem de acest adevarat clan. Din relatarile celor ce au vazut incidentul se pare ca ambii agresori aveau la ei bricege si erau cunoscuti ca foarte agresivi. Politia a intocmit dosar penal si cerceteaza cazul. Contactata telefonic, Florina Stoian, inspector general al ISJ Buzau a precizat pentru News Buzau ca se fac eforturi ca situatia sa revina la normal, iar dupa definitivarea anchetei politiei si a celei demarate ins coala se va lua o decizie drastica in acest caz.

REVENIM.

I.G.