FOTO – UPDATE 4 – 9 persoane(victimele au intre 12 si 67 ani) transportate la spital printre care O GRAVIDA! UPDATE 3 – Autoturismul a intrat in poarta metalica a scolii UPDATE 2 – Se pare ca directoarea scolii a intrat in plin in multime!

acc sc 1 BZ 03Un accident grav s-a rodus in urma cu cateva minute in Buzau. Se pare ca o soferita neatenta a accidentat grav mai mult epersoane, in timp ce elevii ieseau de la scoala - e vorba de Scoala nr 1 din municipiu Buzau. Cel putin 5 victime.

Politia si salvarile sunt la fata locului. REVENIM

I.G.

 

{vsig}acc-sc-1-bz{/vsig}

 

UPDATE 4: Din primele verificări efectuate la fata locului de politişti a reieşit că o conducatoare auto aflata la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre executate gresit a acrosat poarta de acces in curtea unei institutii scolare. În urma impactului, 6 persoane adulte, 5 femei şi un barbat, au suferit vatamari corporale în urma căderii porţii metalice, persoanele aflându-se pe trotuar, in fata unitatii scolare. Pana la acest moment 9 persoane au fost transportate la spital, din care 3 ar fi suferit atac de panica. Printre ele se afla si o femeie gravida! În urma verificărilor efectuate de echipa de cercetare la fata locului a rezultat că o buzoiancă în vârstă de 43 ani care se deplasa cu un autoturism dinspre B-ul N. Bălcescu, pentru a intra în curtea unei unităţi şcolare din municipiul Buzău, pe fondul unei manevre executate greşit, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului şi ar fi acroşat poarta de acces şi un grup de persoane. În urma accidentului rutier 8 persoane cu vârste cuprinse între 12 şi 67 de ani au suferit diferite vătămări corporale, iar în total 9 persoane au fost transportate la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE 3 - Autoturismul a intrat in poarta metalica a scolii

UPDATE 2 - Se pare ca directoarea scolii este vinovata de accidentul grav...

UPDATE1. : 6 victime - 5 femei si 1 barbat. 4 AMBULANTE SAJ SI UNA SMURD LA FATA LOCULUI PLUS O AUTOUTILITARA DE DESCARCERARE