Tanar de 20 ani din Buzau RETINUT DE POLITISTI dupa ce a sarit gardul in curtea unei societati comerciale de unde a furat mai multe bunuri
Last Updated on 13/12/2017 by Iulian Gavriluta

RetinutPolitistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau au identificat la scurt timp, principalul banuit de comiterea unui furt din societate comerciala. Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca la inceputul acestei luni, pe timpul noptii, un tanar in varsta de 20 de ani, din Buzau, ar fi patruns prin escaladare in incinta unei societati comerciale, avand ca obiect de activitate comercializarea de bunuri alimentare si nealimentare, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Prejudiciul estimat de persoana vatamata se ridica la valoarea de peste 600 de lei.

Cel in cauza a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore si urmeaza a fi prezentat magistratilor cu propunere legala. A fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului.

E.S.