SE INTAMPLA ASTAZI – 20 de CARTI VII isi asteapta cititorii la Colegiul Economic Buzau. Vino si tu, ia-ti permis la Biblioteca Vie!
Last Updated on 13/12/2017 by Iulian Gavriluta

Biblioteca vieColegiul Economic Buzau organizeaza Biblioteca Vie in data de 13 decembrie 2017 intre orele 12.00-13.00. Aceasta editie a Bibliotecii Vii se desfasoara in cadrul proiectului de consiliere si orientare profesionala” Imi hotarasc singur viitorul”.

20 de CARȚI VII isi asteapta cititorii intr-un numar cat mai mare pentru a dialoga cu ele si a cunoaste povestile care se ascund in paginile lor. Oare sunt profesiile asa cum si le imagineaza elevii nostri? Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita- dumneavoastra, ca cititor, puteti imprumuta o carte pentru o perioada limitata de timp. Exista insa doua aspecte importante: CARTILE sunt FIINTE UMANE si intra intr-un dialog personal cu cititorul. Biblioteca Vie reuneste pe rafturile sale carti dintre cele mai intersante care va asteapta sa pasiti in lumea lor fascinanta si sa le cunoasteti mai bine.

Vino si Ia-ti permis la Biblioteca Vie!

E.S.