BUZAUL PE PODIUM INTERNATIONAL! Eugen PIRON de la Colegiul National „B.P. Hasdeu”, medaliat cu argint la Olimpiada Interdisciplinara „Stiinte pentru juniori” – Etapa Internationala
Last Updated on 11/12/2017 by Iulian Gavriluta

Eugen PIRONA promovat anul acesta Evaluarea Nationala cu nota 10 si a fost admis la colegiul cel mai prestigios din Buzau, Colegiul „B.P. Hasdeu”. Este putin trecut de 15 ani dar are un palmares bogat in medalii la diferite olimpiade, la fizica, matematica si chimie. Elev fiind in clasele gimnaziale la Scoala "G.E. Palade" din municipiu, Eugen s-a lasat "modelat" de doamnele profesoare Alina Ignatescu la Biologie, Cristina Moise la Fizica si de Cristina Velniceru la Chimie iar rezultatele au aparut inca de atunci.

 

Si-a dus mai departe cunostintele acumulate, in aceste zile este in Olanda, in orasul Nijmegen, unde alaturi de alti liceeni reprezinta Romania la Olimpiada Interdisciplinara „Stiinte pentru juniori” desfasurata in perioada 3-12 decembrie. Astazi a fost recompensat cu medalia de argint. Olimpiada este un concurs de tip integrativ,unde elevii au de sustinut trei probe, doua teoretice individuale si una practica pe echipe, la disciplinele chimie, fizica si biologie. La aceasta olimpiada se inscriu sute de elevi din mai multe tari.

Felicitari Eugen, felicitari cadrelor didactice si parintilor!

Sursa foto: Facebook

REDACTIA