Romania merita zambete Colgate. Consultatii stomatologice gratuite, oferite prin Programul Zambete Colgate, in judetul Buzau
Last Updated on 08/12/2017 by Iulian Gavriluta

Colgate

ColgateCR), in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, continua in luna decembrie Programul Zambete Colgate©, parte din campania Romania merita zambete Colgate©, in doua orase din judetul Buzau, unul dintre cele 10 judete selectate din toata tara. Elevi din clasele primare din Nehoiu si Ramnicu Sarat vor beneficia de consultatii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

„Inca din 2015, cand ne-am alaturat Programului Scolar Colgate© Bright Smiles, Bright FuturesTM, am gasit in Colgate© Romania un partener cu care impartim aceleasi valori, de exemplu grija pentru sanatatea oamenilor. Acum, ne bucuram sa ii sustinem in nou! program Zambete Colgate, o initiativa care incurajeaza comunitatile locale sa adopte obiceiuri sanatoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Rosii Romane. Programul Zambete Colgate©, cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din tara, se desfasoara in 20 de orase mici din 10 judete din Romania, in perioada 7 octombrie - 17 decembrie, si continua misiunea Colgate© de educare cu privire la importanta vizitelor periodice la medicul dentist si a igienei orale zilnice, de la varste fragede. In judetul Buzau, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc in Nehoiu, in data de 9 decembrie, la Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", si in Ramnicu Sarat, in data de 10 decembrie, la Scoala Gimnaziala Nr. 1. Pe langa consultatii, copiii vor avea parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde il vor intalni pe indragitul Doctor Maseluta. Activitatile sunt dedicate copiilor din clasele O-IV si se vor desfasura intre orele 10:00 si 18:00. Pentru a participa la consultatii, este necesar ca elevii sa fie programati in prealabil si sa fie insotiti de un parinte sau un tutore legal. Pentru mai multe informatii despre programul In paralel, Colgate© desfasoara Programul ColgateCR) Bright Smiles, Bright FuturesTM, care a ajuns la cea de-a 25-a editie de la implementare. Colgate© a livrat cu succes mesaje educationale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, numar care va creste in acest an cu 200.000 de elevi din scoli din toata tara, din zona urbana si cea rurala. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Despre Colgate-Palmolive

Colgate-Palmolive este liderul mondial in ingrijirea orala, cu scopul de a imbunatati sanatatea orala in lumea intreaga. Compania are branduri de top in categorii de paste de dinti si periute de dinti in diferite parti ale lumii, branduri recunoscute pe plan international: Colgate©, Colgate Total©, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser TM, Sensitive Pro-Relief TM, Max White One©, ElmexCR), MeridolCR) si Duraphat©. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continua prin lansarea de produse inovatoare si un angajament puternic fata de dentisti, pacienti si comunitatile lor. Colgate-Palmolive Romania se implica activ si investeste anual intr-o serie de programe educationale adresate publicului larg, in care sunt implicate mediile universitare si profesionale medicale, toate avand ca scop imbunatatirea parametrilor sanatatii orale pentru populatia din Romania. Vizitati website-ul companiei www.colgatepalmolivecom sau www.colgate.ro.

Despre Crucea Rosie Romana

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatie umanitara care functioneaza neintrerupt din 1876 in scopul prevenirii si alinarii suferintelor oamenilor, fara nici o deosebire in ceea ce priveste nationalitatea, rasa, religia, varsta, sexul, apartenenta militara, sociala sau politica. Prin activitatile pe care le desfasoara contribuie si la ameliorarea starii de sanatate, la prevenirea imbolnavirilor si la alinarea suferintelor prin programe de intrajutorare in beneficiul colectivitatii. Proiectul de educatie pentru sanatate desfasurat impreuna cu Colgate este parte din aceasta componenta importanta a activitatii organizatiei.

E.S.