FOTO – Inimosii grupei „VOINICEII” de la GPN nr.1 din Valea Parului –Beceni s-au intors de la festival cu tolba plina de premii
Last Updated on 07/12/2017 by Iulian Gavriluta

VoiniceiiUnul dintre darurile pe care un copil le poate primi prin educatie este si acela de a fi inimos. Si credeti-ne, cei mai mici gradinari, „VOINICEII” de la Gradinita cu Program Normal nr.1 din Valea Parului - Beceni au dovedit ieri,in zi de Sfant Nicolae, ca pe cat sunt de mici pe atat sunt de inimosi si de talentati.

 

Si au facut ceea ce au invatat mai frumos si mai bine de la un suflet cald si mai mult decat inimos, de la „doamna” cum ii spun copiii, Profesor Invatator prescolar COMAN Dumitra. Au colindat cu atata daruire incat juriul nu a avut de ales si le-a oferit mai multe premii. Formația de dans "Voiniceii” a castigat trofeul secțiunii la dans popular (“Cu caciulile pe frunte”) si trofeul categoriei la sectiunea “Obiceiuri de iarna” – colind (“Nasterea lui Iisus”). Organizatorii  Festivalului Concurs de colinde  ,, E VREMEA  COLINDELOR!’’ au fost Scoala Gimnaziala Ion Creanga Buzau director prof. VORNICU  DANIELA si G.P.P.  NR. 10 ,, Ciupercuta’’ Buzău director prof. POPA  GEORGETA. Proiectul s-a desfasurat in parteneriat  cu : Consiliul Judetean Buzau, Teatrul George Ciprian Buzau, Centrul Cultural Al. Marghiloman, Liceul de Arte ,, M. Sterian,, Buzau , Palatul  Copiilor Buzau.

FELICITARI VOINICEILOR, FELICITARI DOAMNA EDUCATOARE!

REDACTIA

{vsig}gradi-Beceni-festival{/vsig}