VESTI BUNE! PENSIILE SE PLATESC IN AVANS IN LUNA DECEMBRIE. Citeste aici cand sosesc banii
Last Updated on 06/12/2017 by Iulian Gavriluta

PensieCasa Nationala de Pensii vine cu vesti bune pentru pensionari. Potrivit unui comunicat de presa, oficialii au anuntat ca vor achita pensiile in avans pentru aceasta luna. "Avand in vedere apropiatele Sarbatori de iarna si din dorinta de a veni in sprijinul beneficiarilor sistemului public de pensii, Casa Nationala de Pensii Publice si C.N. Posta Romana S.A. si-au manifestat disponibilitatea de a achita drepturile banesti in avans, dupa cum urmeaza:

 

 

  • drepturile de pensie din sistemul public precum si alte drepturi prevazute de legi cu caracter special se vor achita la domiciliul beneficiarilor in perioada 12 – 22 decembrie.
  • drepturile restante de pensii precum si alte drepturi prevazute de legi cu caracter special se vor achita in intervalul 19 - 22 decembrie.
  • drepturile veteranilor de razboi se vor achita in perioada 12 - 22 decembrie la domiciliul acestora.
  • In cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizati la domiciliu (persoane care nu au fost gasite acasa) plata se face pana la data de 28 decembrie, la ghiseele postale.

Referitor la drepturile achitate prin intermediul bancilor cu care Casa Nationala de Pensii Publice are incheiate conventii, acestea vor fi incasate de la aceeaşi data, respectiv 14 decembrie", se arata in comunicatul de presa.

A.M.