EXCLUSIV – Microbistii buzoieni au prilej de bucurie: vor vedea pe stadionul Gloria echipe din Liga Mare si fotbalisti de top. Dupa omologare, urmeaza primul meci: Juventus Bucuresti – Viitorul Constanta! Vezi aici amanunte
Last Updated on 06/12/2017 by Iulian Gavriluta

Gloria BuzauDupa o lunga perioada de timp - de cand stadionul Gloria intrase pe mana unor smecheri care “au supt” ani la rand banii comunitatii si au plecat cu mobilierul Gloriei acasa, buzoienii iubitori de fotbal vor avea prilejul sa vada jucand pe stadionul din Crang – echipe mari din Liga nationala si sportivi de top.

 

Astfel, potrivit unor informatii de ultima ora, reprezentantii Ligii Profesioniste de Fotbal urmeaza sa vina la Buzau pe 20 ianuarie 2018 pentru a omologa stadionul (terenul, vestiarele, camerele de supraveghere si altele), iar daca totul merge bine, pe 10 februarie urmeaza sa aibe loc primul meci din Liga Nationala: Juventus Bucuresti – Viitorul Constanta. Echipa Juventus inchiriaza terenul, ceea ce va face ca sume importante de bani sa intre in bugetul Gloriei. De asemenea, are de castigat si orasul, pentru ca echipele vor fi cazate la unele hoteluri din municipiu si evident isi vor petrece cateva zile in Buzau. Dupa acest meci “de deschidere” vor urma si altele, la fel de importante, microbistii buzoieni avand astfel ocazia sa vada echipe si fotbalisti de top.

I.G.