Un tanar inconstient i-a incredintat masina unei tinere de 18 ani din Grebanu fara ca aceasta sa aiba permis. Vezi cum au fost sanctionati de politistii buzoieni

IPJ Buzau 3Politistii cu atributii pe linie rutiera au intocmit zece dosare penale, dupa ce au depistat tot atatia conducatori auto aflati sub influenta alcolului sau care au condus autovehiculele fara a detine permis de conducere ori aveau suspendata exercitarea acestui drept. Cea mai mare concentratie alcoolica – 0.66 mg/l alcool pur in aerul expirat a fost inregistrata in cazul unui tanar in varsta de 33 de ani, din Ramnicu Sarat, depistat la volanul unui autoturism pe raza aceleiasi localitati.

 

 

Un alt dosar penal a fost intocmit in cazul unei tinere in varsta de 18 ani, din Grebanu, depistata la volanul unui autoturism pe raza localitatii Podgoria, desi aceasta nu poseda permis de conducere. Totodata, in autoturism a fost depistat si un barbat in varsta de 23 de ani, din Ramnicu Sarat, banuit de comiterea infractiunii de „incredintarea vehiculului spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu detine permis de conducere ori aflata sub influenta alcoolului”.

E.S.