CORESPONDENTA DIN SUA PENTRU NEWS BUZAU – Salve de tun numai la inmormantarea unor artisti? Ce a ajuns armata?! (VIDEO DIASPORA)

Salve Tun“Am avut asa o tresarire cu vor uita sa traga salve de tun la capatiul marei actrite Stela lui Popescu.  Chiar aveam o grija - pina unde poate merge poporul asta tampizat si acefal? Pina unde poti sa mergi sa nu stii granita intre si intre?  Aia mici in 89 au avut parte de gloante in ei si atit... Ioan Teleaga Dinca si el cu salve de pusti  asa cum ii placea sa faca si el cu nevinovati avind pistolul la briu. Dar cum sa nu faca pe cind Badea de la Dinamo si Popovicioiu ii erau gineri? Acum le-a lasat pe doamnle ofiter de Secu’ de izbeliste.

 

Batrine cu sinii pina la pamint pe post de jartele si  se gindesc sa isi scrie memoriile... dar ce memorii… iti dai seama? De vreo 20 de GB!!! Imi este sila... adica un Stefan Iordache, Vraca,  Dinica , Ernest Maftei care a mai fost si impuscat la Rascoala din ‘89 nu! La fel la Tutea Petre si altii dar, cu stima si mindrie la doamna teatrului romanesc Stela... Dumnezeu sa o ierte! Ce vina sa aiba ea de fapt? Au facut manunchi toate zdrentele. Ma mir ca nu este si aia care se ocupa de toti artistii - Nevasta lui Ochescu, Silvia Dumitrescu cu ochelarii pe frunte care tot venea la tot felul de morti... sa se plinga ca nu mai au spectacole... Nu tu la Tutea, la Paturca, la Vali sau la altii care ar fi meritat mai mult insa nu te pune cu...Secu’. Din cite stiu, se trag focuri de arma la cei care ... Oare ce grad o fi avut?

Stiu de la taica-meu ca a fost curva de ofiteri rusi. Ea, fugita din Basarabia. .. plina de bani. Sa traiasca Israelul impreuna cu zdreanta aia de Arsinel. Sila mi-a fost de ea cind facea scandal pentru Arsinel si transplantul de rinichi. Nu tu dializa, nimic dar "la cite a facut Arsinel pentru tara asta..." bla... bla... da a plagiat si venea la Maruta sa se plinga ca are de platit mult curent la cele 8 sau mai multe camere din vila lui de sarac.

Asta este tara si "boborul"   imi este sila...”

A.G. (California - SUA)

NOTA REDACTIEI: randurile de mai sus au fost primite prin posta electronica de la un cititor din SUA. Nu reprezinta neaparat punctul de vedere al REDACTIEI!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=hH7TGMboR-0&app=desktop