VIDEO – “Nimic nu se intampla in lume fara sa fie implicat un buzoian…” – Viorel Gheorghe, doctor in stiinte Aerospatiale si profesor de istorie. MAI MULTE la noua EMISIUNE de la TV News Buzau: “ALTERNATIVE” cu profesorul Adrian Constantin
Last Updated on 29/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU ALTERNATIVE Adrian Constantin Viorel GheorgheO noua EMISIUNE la TV News Buzau: “ALTERNATIVE”, cu profesorul Adrian Constantin - redactor sef la News Buzau! Realizatorul, de la singura televiziune online din Buzau, l-a avut invitat in emisiunea de debut pe Doctorul in stiinte Aerospatiale, profesor de istorie – Viorel Gheorghe. Tema emisiunii a fost: “Soarta cercetarii istorice in Buzau”.

 

Printre alte remarci pertinente, invitatul a spus ca "Buzaul are mai multi cercetatori in istorie decat sunt intr-o Academie." La fel, a uimit si prin afirmatia, ce-i drept magulitoare, ca: “Nimic nu se intampla in lume fara sa fie implicat un buzoian…”. Dincolo de discutii, a razbit un iz istoric aparte si de ce nu - un strigat catre autoritati pentru a sprijini serios astfel de demersuri stiintifice, spre folosul comunitatii si al posteritatii. Multumim!

AMANUNTE IN VIDEO ATASAT

REDACTIA

P.S. Mai jos aveti copertile unor carti publicate de Prof.Dr. Viorel Gheorghe

 

{vsig}carti-viorel-ist{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=2-cP_sbfKxA&feature=youtu.be