Primaria Buzau ORGANIZEAZA “Spectacol Revelion 2018”. Pentru aproximativ 5 ore de concert se aloca peste………235 000 lei fara TVA
Last Updated on 29/11/2017 by Iulian Gavriluta

Revelion 2018Primaria municipiului Buzau intentioneaza sa achizitioneze in baza dispozitiilor cap. 3 Sectiunea 5 – Paragraf  8, art.101,alin.(2) din Hg.nr.395/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achizitie publica din Legea 98/2016 privind achizitiile publie, urmatoarele servicii cuprinse in anexa nr.

2 din Legea 98/2016: “Servicii de organizare de petreceri  – Spectacol Revelion 2018, in data de 31 decembrie 2017. Pentru a marca trecerea in noul an, in  data de 31.12.2017, incepand cu orele 19.00 se doreste achizitionarea de servicii organizare de petreceri  ce vor consta in organizarea unui concert in Piata Dacia Buzau. Concertul va fi sustinut de trupe si interpreti cu muzica agreata de toate categoriile sociale, dupa cum urmeaza:

  • muzica populara – aproximativ 90 minute;
  • muzica etno – aproximativ 90 minute;
  • muzica dance – aproximativ  90 minute;
  • muzica usoara – aproximativ  60 minute;
  • foc de artificii – maxim 8 minute

Prestatorul va stabili trupele, formatiile si interpretii, precum si durata prestatiei fiecaruia, dar in mod obligatoriu va asigura prestarea a cel putin unui artist din TOP 15 cei mai iubiti cantareti romani ( de preferat Andra , Smiley, Horia Brenciu, sau Carla’s Dream) , iar recitalul va incepe imediat dupa terminarea focului de artificii. De asemenea in program vor fi inclusi cel putin 2 interpreti/trupe, cum ar fi:Grasu XXL, Parazitii, Gues Who, Deep Central, UDDI sau Ami. Ordinea în care vor fi susţinute recitalurile se stabileşte de prestatorul ofertant, cu respectarea timpilor menţionaţi. Prestatorul asigura desfaşurarea activitaţii în condiţii de igiena şi siguranţa, condiţiile de securitate la incendii, informarea preventiva şi educarea beneficiarilor asupra modului de comportament în cazul producerii unui incendiu sau altei situaţii de urgenţa, potrivit prevederilor legale în vigoare şi raspunde pentru aceasta. Oferta de preţ va cuprinde suma totala a cheltuielilor prevazute de prestatorul ofertant [onorariu artişti, prezentatori si D.J., drepturi de autor, drepturi conexe drepturilor de autor, contravaloarea autorizaţiei neexclusive pentru utilizarea operelor muzicale prin comunicare publica în scop lucrativ, taxe şi impozite, transport, cheltuieli cazare şi masa artişti şi echipa tehnica, katering,  alte cheltuieli, cu toate taxele incluse]. Valoarea maxima a achizitiei este de 235.294 lei, exclusiv TVA.

A.M.