ESTE OFICIAL, CONTRACTUL A FOST SEMNAT! O investitie de peste 80 000 000 lei in infrastructura judetului prin reabilitarea DJ 203L Cozieni-Bozioru- Braesti
Last Updated on 29/11/2017 by Iulian Gavriluta

DrumuriMarti, 28 noiembrie, domnul Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzau si domnul Paul Stanescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene au semnat Contractul de finantare pentru realizarea obiectivului de investitii ”Reabilitare drum judetean DJ 203L, intre km 29+400-50+000 Cozieni – Bozioru – Braesti, judetul Buzau”.   

Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala, Subprogramul Infrastructura la nivel judetean, Domeniul construirea/modernizarea/reabilitarea drumurilor publice clasificate si incadrate in conformitate cu prevederile legale in vigoare ca drumuri judetene, drumuri de interes local, respectiv drumuri comunale. Contractul de finantare are valabilitate pana la finalizarea obiectivului de investitii, inclusiv punerea lui in functiune, dar fara a depasi termenul de 4 ani. Valoarea totala a investitiei este de 80.372.030 lei, finantarea alocata din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, fiind in suma totala de 78.954.610 lei.

”Semnarea acestui contract de finantare reprezinta un pas foarte important pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere din judetul Buzau. Mai mult decat atat, acest proiect vine in continuarea proiectului de reabilitare a DJ 203 L – Parscov - Cozieni, aflat in curs de finalizare. Prin modernizarea acestui drum judetean, suntem mai aproape de indeplinirea obiectivelor pe care ni le-am asumat! Dezvoltarea economica a judetului Buzau si, implicit, cresterea nivelului de trai pentru fiecare buzoian este strans legata de imbunatatirea infrastructurii de transport. Este normal ca modernizarea drumurilor sa fie prioritara pentru noi.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzau.

E.S.