VIDEO – Au buzoienii spirit civic? Raspunsul il gasiti in emisiunea “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzau. El este formulat de Jeni Botez, invitata Alinei Cretu
Last Updated on 28/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau Jeni Botez Alina Cretu civism 27.11.2017De multe ori buzoienii au fost acuzati ca nu au spirit civic…nimic mai fals! Despre mitingurile de protest, campaniile umanitare, adoptiile de patrupede sau pur si simplu ajutorarea reciproca, a vorbit in cadrul emisiunii “INTERVIURI ALTFEL”, Eugenia (Jeni) Botez, invitata Alinei Cretu de la TV News Buzau – Canalul tau de stiri online!

 

Inginera de profesie, Jeni da exemple de campanii umanitare si vorbeste despre faptul ca civismul nu a murit la Buzau si ca oricine poate sa faca o fapta buna. “Cand dau un dar il fac ca si cum ar fi pentru mine…impachetat frumos, ca sa-mi placa mie, nu sa arunc asa la intamplare materialele sau produsele…si mai putine poze”. Jeni mai spune ca ar dori ca autoritatile sa se implice mai mult in aceste campanii, dar din pacate, deocamdata nu are cui (autoritatilor) sa multumeasca in acest sens .

AMANUNTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT.

Multumim Jeni Botez!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=fBNpJEixyGw&feature=youtu.be