IMPORTANT! Programul Carrefour, Kaufland, LIDL sau al oficiilor postale in minivacanta de Ziua Nationala
Last Updated on 28/11/2017 by Iulian Gavriluta

Program MallMult asteptata minivacanta care va incepe joi 30 noiembrie 2017 si se va termina pe 4 decembrie 2017 se apropie spre bucuria atat a "clasei muncitoare" cat si a hotelierilor. Zilele de 30 noiembrie (Sfantul Andrei) si 1 decembrie (Ziua Nationala a Romaniei) sunt sarbatori nationale si asadar sunt declarate prin lege zile libere.

Chiar daca 30 noiembrie 2017 si 1 decembrie reprezinta zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care muncesc din greu in marile magazine, hiper si supermarket-uri, nu se vor bucura de aceasta situatie pentru ca ei vor munci si in aceste zile declarate libere. Unii vor asuda iar altii se vor bucura de aceasta minivacanta care incepe pe 30 noiembrie 2017, pe Valea Prahovei, la Moeciu, in Bucovina sau Maramuresul istoric.

Asadar daca vreti sa va refaceti proviziile din frigidere de la hypermarket sau sunteti dependenti de saptamanala iesire la MALL, notati-va in agenda personala faptul ca toate Mall-urile importante din Buzau au trecut in program DESCHIS pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2017. De la Promenada la Aurora Mall sau Galleria Mall toate mall-urile va asteapta sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia, de la mic la mare, de Ziua Nationala a Romaniei.

Orarul Oficiilor postale:  PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de Ziua Nationala a Romaniei si pe 30 noiembrie 2017, ele urmand a se redeschide luni 4 decembrie.

A.M.