FOTO – Un militar cu ,,inima neînfricată” a revenit alaturi de camarazi. Caporalul BUZEA IONEL, ranit in Afganistan, si-a imbratisat colegii din teatrul de operatiune
Last Updated on 28/11/2017 by Iulian Gavriluta

Div GeticaCaporalul Buzea Ionel, militarul rănit în incidentul din 15 septembrie a.c, extras din teatrul de operații Afganistan în luna octombrie pentru investigații complete în România, a primit acceptul comisiei medicale de a continua misiunea alături de camarazii săi. Astfel, în această noapte, în jurul orelor 02.30, o aeronava militara românească de tip Hercules C-30, aparținând Forțelor Aeriene Române a aterizat pe Baza Aeriană Kandahar, având la bordul ei o echipă de stat major din cadrul Comandamentul Forțelor Întrunite, dar și pe camaradul nostru caporalul Buzea Ionel. 

 

Dimineața, în cadrul unei adunări informale colegii i-au făcut o primire călduroasă, urându-i un bun venit în cadrul subunității. În următoarea perioadă acesta va urma un program de reintegrare operațională, astfel încât să-și poată relua misiunile într-un timp cât mai scurt.

“… mi-am dorit foarte tare să mă reîntorc alături de camarazii mei, am știut de la început că aici îmi este locul și că am să pot termina cu bine această misiune. Fără sprijinul moral al familiei și al camarazilor mei nu cred că aș fi reușit. Mulțumesc celor care mi-au dat șansa să-mi servesc patria în continuare...”

Bun venit drag camarad!

Div Getica 2