Troia Construct (Doru Raileanu) din Oreavu –firma de casa a Arhiepiscopiei este din nou pe “CAI MARI”? GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA, aproape de finalizarea anchetei privind acesti “infractori economici”
Last Updated on 27/11/2017 by Iulian Gavriluta

Arhiepiscopie Mortuare troiaE post…dar nu suntem prosti! Adevarul nu are pauze…”de post”! Vorba parintelui Nicu Steihardt de la Rohia: “Dumnezeu nu ne vrea prosti!” si iarasi: “Mii de draci ma furnica vazand cum este confundat crestinismul cu prostia, cu un fel de cucernicie tampa si lasa…”. V-am scris in multe randuri despre nazbatiile Arhiepiscopiei, dar atata timp cat poporul e prost, conducatorii lasi si instititutiile statului oarbe, ei inca prospera.

 

La Buzau, Spirache se vrea patron de imobiliare cu girul lui Donald Tom si a altor afaceristi “de carton presat”. Dupa ce a reusit sa bage la “bulau” (termenul le place calugarilor?!) pe unii si pe altii, sa-l dea jos pe Boscodeala (a carui fani nu suntem - asta pentru fatucele de la Toma care stau pe net si raporteaza - ajungem si la voi fufelor!), cu concursul doctorului Ion Vasile si a lui Cezar Preda, popa Costica Vanatorul, “mare academician – mare caracter” a imbulinat-o: pamantul pentru care s-a luptat sa-i parvina spre administrare – la SCDL, va fi vandut de Arhiepiscopie pentru a se construi niscaiva blocuri, langa Aurora Mall si Kaufland, in Micro 3. Spirache n-a stat pe loc nici cu casele revendicate de securistul Epifunie Nenorocel (sa-i fie tarana grea ca plumbul!), ci le-a reabilitat – nu cu bani din buzunar! – si a trecut si la alte constructii, ca de, asa intelege el Ortodoxia! Toate aceste matrapazlacuri au fost, sunt si vor fi facute cu ajutorul unei firme a unui pupil din Oreavu – Doru Raileanu, patron la Troia Constuct (unii zvonaci spun ca n-ar mai fi patron cu acte "vizibile", smecherasul flausat). Despre Troia Construct am mai vorbit si vom mai vorbi, deocamdata am vrut doar sa facem o introducere…GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA (Investigation Media Group) cu care colaboram strans de peste 5 ani este spre finalizarea anchetei, de pe urma careia au rezultat nu mai putin de 3 dosare a cate 500 de pagini fiecare si pe care il vom inmana celor in drept, in curand. In urma investigatiilor s-au primit si numeroase reclamatii, pe autorii carora i-am contactat si marturiile lor sunt la dosar. Iata una din ele (ultima primita):

Am văzut că aveti deja unele date despre firma Troia construct. Cu firma asta ne chinuim si noi. E vorba de bani publici! Specialitatea lor!! Au castigat lucrarea de reabilitare a unui drum din Sarata Monteoru. Trebuiau sa termine la sf lui noiembrie. Nici vorba! De fapt, credem ca banii sunt " papati" de mult! Iar drumul....Nu va imaginati! Proiectul a fost facut aiurea. De cineva care nici nu a dat pe aici. Si, repetam, banii sunt de la Guvern! Investigati! Uitam! Intre timp, firma face alei si podete la particulari. Ca, asa e acum! Daca tot sunt bani de la Guvern, folosim materiale si echipa, pentru cine da mai mult! Nu stim daca va intereseaza subiectul, dar noi vom fi izolati la iarna. Si nimanui nu-i pasa. Nici macar primarului!

REVENIM

G.I.M