TALHARI LA DRUMUL MARE! Dupa ce au lovit cu bestialitate o batrana de 83 de ani si i-au furat banii doi tineri din Buzau „se bucura” de AREST PREVENTIV
Last Updated on 27/11/2017 by Iulian Gavriluta

arestatiLa data de 24 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău -Biroul Investigaţii Criminale au reţinut la scurt timp de la comiterea faptei, doi buzoieni în vârstă de 25 şi 34 de ani, bănuiţi de tentativă la tâlhărie calificată. Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., cei doi ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne, de 83 de ani, din Buzău, prin forţarea uşii de acces şi apoi ar fi agresat-o în scopul sustragerii unei sume de bani.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei în cauză au fost depistaţi pe raza municipiului Buzău şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău. Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă au fost prezentaţi magistraţilor buzoieni cu propunere legală, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

E.S.