FOTO – Mizerie, mizerie, mizerie – in Piata Centrala in plina zi! Buzoienii care isi fac cumparaturile in weekend sunt oripilati de gunoaiele aruncate la tot pasul in picioarele trecatorilor! Unde este RER?
Last Updated on 27/11/2017 by Iulian Gavriluta

mizerie piata BuzauCine are curaj sa mearga sambata sau duminica la cumparaturi in Piata Centrala din Buzau trebuie sa inoate printre mizeriile si gunoaiele aruncate de comercianti, chiar intre tarabe. Tot ce vrei gasesti pe jos: resturi de mancare, resturi de produse de pe tarabe si multe altele. In timp ce in urbe buzoienii sunt amendati pentru gunoaiele ce le arunca pe jos (sau ar trebui – exemplu: Parcul Marghiloman, primele bancute de la intrare, in fiecare zi!!!),

 

in Piata Centrala, aglomerata in weekend si nu numai, gunoaiele sunt aruncate pe jos in nestire, mai ales de catre comerciantii ce au inchiriate tarabe in zona. “Este o priveliste dezgustatoare si dezolanta. Ce pazesc politistii locali sau angajatii RER? Nu exista serviciu de salubrizare si in weekend? Pentru ce ii mai platim pe nesimtiti? Chiar asa am ajuns? De ce mai platim taxe daca avem astfel de zone insalubre in centru orasului, chiar printre produsele ce le cumparam? Daca si macelarii sau cei de la peste aruncau maruntaiele pe jos, ce era? Nu ne mai civilizam? Primarul nostru ce pazeste? Rusine!” – ne-a scris o buzoianca (M.E.), dupa ce ne-a trimis pozele de mai  jos, pe adresa redactiei. Intrebarile oficiale nu isi mai au rostul, dar totusi: vrem sa modernizam pietele si sa facem altele noi, in schimb pe cele pe care le avem deja, le neglijam total?

I.G.

 

{vsig}mizerie-piata{/vsig}