ANIMAFILM prezinta: “TURNATOARELE”. Un film de prost gust cu fufele de serviciu din Primarie care toarna pe toti cei care dau “LIKE” fara acordul lui Donald Tom!
Last Updated on 27/11/2017 by Iulian Gavriluta

TURNATOARELE din primariePoate nu stiti, dar era turnatorilor nu a trecut. Cine credea ca odata cu condamnarea lui Visinescu sau Pisinescu s-a terminat cu turnatorii si tortionarii se inseala. Progeniturile sau nepotii flausatilor au in sange aceasta practica (exemple putem da din familiile lor stricate). Priviti in jur…tineri care nu au cunoscut comunismul sunt inrolati si parca drogati in actiuni pe care nu le inteleg…asta pentru un post caldicel – la Evidenta Populatiei, la Palatul Copiilor, La Directia Sanitara sau in Consilii de administratie unde iau bani frumusei pe simpla lor prezenta “fufulatica”.

 

Nu este prima data cand News Buzau este atacat pur si simplu de “fufi si fufe flausati” care prin conturi false ataca stirile ce nu-i convin lui “El lider maxim” – Donald Tom. Aproape saptamanal, pe privat sau la telefon primim semnale “sa nu ne suparam” ca nu ne mai pot da like sau comentarii unii sau altii la stirile sensibile… pentru ca fufele de serviciu parasc la imparatie pe oricine nu e de acord cu politica cacacioasa de la Palat… bai baragladinelor, ne doare-n cot de “facebuci”, intelegeti odata: pentru noi importanta e informatia nu discreditarile si manipularile voastre!!! Mai mare dictatura nici ca se putea…si cand te gandesti ca astfel de progenituri si elemente reprobabile s-ar vinde si pe un bat de chibrit?! Nici nu ne miram…si viata lor privata (si pe …privata!) este varza si cred ca o sa ne apucam in curand sa povestim tuturor cu nume si prenume ce hram poarta fiecare si ce “insuccesuri” poarta in tartacutele alea tencuite de fard si alta substanta alba…mai groasa….?!