UPDATE – Victima a fost transportata la spital. ULTIMA ORA – Accident in municipiu (Spiru Haret – Scoala nr. 15) cu 3 autoturisme implicate (neacordare de prioritate). Trafic blocat, Persoana incarcerata
Last Updated on 26/11/2017 by Iulian Gavriluta

accidentDuminica dimineata, in jurul orei 8:00, a avut loc un accident in Buzau, pe strada Spiru Haret (Scoala nr. 15). 3 autoturisme au fost implicat eintr-un eveniment rutier grav. In urma evenimentului a rezultat rănirea unei singure persoane care a fost preluata şi transportata la spital. La fata locului a actionat un echipaj de descarcerare pentru scoaterea persoanei din autoturism.

 

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit că un buzoian de 56 de ani care circula cu un autoturism pe str. Traian Vuia, la intersecţia cu str. Spiru Haret nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani care se deplasa către B-ul Averescu. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a primului conducator auto şi avarierea unui alt autoturism, ce se afla parcat. A fost intocmit dosar penal si poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

I.G.