Un teribilist de 19 ani din Buzau “zbura” pe DN 2 E85 (in dreptul localitatii Racoviteni) cu 218 km/h!
Last Updated on 25/11/2017 by Iulian Gavriluta

viteza ucidePotrivit IPJ Buzau, in cursul zilei de ieri, politistii buzoieni au depistat 189 de  conducatori auto care au incalcat prevederile rutiere, dintre care 101 au depasit viteza regulamentara. Ca masura complementara, au fost retinute in vederea suspendarii 35 de permise de conducere, dintre care 17 pentru depasirea vitezei corespunzatoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. Viteza maxima a fost inregistrata pe DN 2 E 85 in afara localitatii Racoviteni, cand politistii au depistat un tanar in varsta de 19 ani, care circula cu 218 km/h.

Cel in cauza a fost sanctionat cu amenda in valoare de 2.900 de lei si i-a fost retinut permisul in vederea suspendarii acestui drept pentru 90 de zile. Politia Rutiera nu are norma de amenzi! Scopul nostru este sa prevenim accidentele de circulatie, pentru ca nimeni sa nu fie ranit sau ucis pe drumurile publice, in evenimentele rutiere.

NU UITATI CA VIATA E CEA MAI IMPORTANTA!

Limitele maxime de viteza stabilite prin Codul rutier sunt:

•          in localitati: 50 km/h (poate fi si o limita superioara, insa nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioara, dar nu mai mica de 30 km/ora);

•          in afara localitatilor:

- 130 km/h pe autostrazi;

- 100 km/h pe drumurile expres sau pe cele nationale europene;

-90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

I.G.