VIDEO – Un nou episod “TOCATORUL DE STIRI”, la TV News Buzau. Ce e nou in acest episod? Pai uite ce e: papusa erotica dintr-o jucarie pentru copii, matrimoniale de varsta a III-a si povestiri inedite cu politicieni
Last Updated on 24/11/2017 by Iulian Gavriluta

Tocatorul de stiri TV News Buzau 24.11.2017Avem onoarea (nu “oroarea”) sa va propunem un nou episod al emisiunii – “Tocatorul de stiri” de la TV News Buzau. Pastrand “trendul”, va spunem ca in aceasta emisiune luam la tocat stiri de genul: surpriza din jucaria copiilor - papusa erotica, matrimoniale de varsta a III-a, povestiri inedite cu politicieni si altele. Incercam, ca de fiecare data, sa comentam “altfel” stirile din presa locala.

 Nu stim daca pricepe cineva de ce facem acest lucru, dar speram sa nu suparam pe nimeni si sa se inteleaga intr-un final ca umorul este apanajul mintilor ascutite si ca in definitiv trebuie sa incercam reteta unei vieti citadine cu zambetul pe buze. Cu siguranta cititorii fideli, nesclifositi si neflausati, inteleg aceste lucruri si asta pentru ca sunt mult mai inteligenti ca ai altora.

AMANUNTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT! Multumim!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=Yy6iENIvIHM&feature=youtu.be