Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Buzau a ieftinit ouale. Citeste aici care este pretul acum

Pret oua KauflandKaufland Romania si Cooperativa Agricola „Țara Mea” inteleg nevoia consumatorilor de a beneficia de cele mai bune preturi si vin in sprijinul acestora modificand incepand din 23 noiembrie, pretul unui cofraj de 30 de oua de la Cooperativa Agricola „Țara Mea” de la 23,49 lei la 19,99 lei in toate magazinele Kaufland din Romania.

 

 

Pretul pe ou ajunge astfel la aproximativ 0,66 lei. Cooperativa Agricola „Tara Mea” este o asociatie a micilor fermieri romani si furnizeaza oua in magazinele Kaufland. 

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine in 7 tari si o retea de 116 magazine in Romania. In 2017, Kaufland Romania a primit pentru a doua oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala. Kaufland detine si distinctia Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienti, acordata de Institutul international ICERTIAS, in urma unei analize de piata. Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintele clientilor cu accent pe garantiile si serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul kaufland.ro

E.S.