UPDATE – MANDAT DE RETINERE PENTRU 30 DE ZILE. SOFER de 55 ani din localitatea Smeeni RETINUT! Urmarit ca-n filme dupa ce a fugit de controlul politistilor buzoieni acesta a fost depistat la volan beat si cu permisul ANULAT
Last Updated on 24/11/2017 by Iulian Gavriluta

Alcool volanPolitisti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Smeeni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea in trafic a unui autoturism, insa conducatorul auto nu s-a conformat, fiind necesara urmarirea sa. 

 

In urma opririi autovehiculului, s-a constatat ca la volan se afla un barbat in varsta de 55 de ani, din Smeeni, care, fiind testat cu aparatul etilotest, avea o concentratie de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, din verificarile efectuate de politisti in bazele de date, s-a stabilit ca barbatul avea permisul de conducere anulat. Cel in cauza a fost condus la o unitate medicala in vederea recoltarii de mostre biologice, necesare pentru stabilirea alcoolemiei. Politistii au dispus masura retinerii acestuia pentru o perioada de 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de „conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere”, respectiv „conducere sub influenta alcoolului”. Urmeaza ca in cursul acestei zile, sa fie prezentat magistratilor in vederea luarii unei masuri legale.

E.S.

UPDATE - Potrivit comunicatului primit de la IPJ Buzau, pe numele soferului a fost eliberat un mandat de retinere pentru 30 de zile.