VIDEO – File din istoria nestiuta a Buzaului si a Ramnicului Sarat. Toate povestite la emisiunea “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzau
Last Updated on 23/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU Interviuri Altfel Gheorghe PetcuNU PIERDETI ACEASTA INREGISTRARE! Invitatul emisiunii “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzau – istoricul Gheorghe Petcu aduce in prezent izul epocilor pline de fapte marete si bun simt ale Buzaului si ale orasului Ramnicu Sarat. Cu siguranta putini stiu tot ce se povesteste in aceasta emisiune.

 

Buzaul cu pleiada de aur a oamenilor de caracter, cu printi, boieri, conace si obiceiurile “celor cu sange albastru” (rang dobandit sau doar revendicat) lor boeme…Ramnicu Sarat cu pepiniera sa de oameni de valoare si cultura si cu “piesele” ce au fost lasate in urma, prin toata tara si lumea. Cum ar trebui sa arate Buzaul si Ramnicu Sarat si ce e de facut in acest sens, pentru a nu ne pierde pe culoarele istoriei recente si a nu uita de toti inaintasii “de cinste” ai acestor zone…toate discutate la “INTERVIURI ALTFEL”.

AMANUNTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZjqzvQIQYio&feature=youtu.be