FOTO – De 60 de ani… Liceul de Arte „Margareta Sterian” Buzau la ceas aniversar. Vezi aici programul complet al manifestarilor
Last Updated on 23/11/2017 by Iulian Gavriluta

Liceul de ArteLiceul de Arte “Margareta Sterian” Buzau sarbatoreste, in perioada 7-8 decembrie, 60 de ani de existenta a institutiei de invatamant patronata de marea pictorita, scriitoare si traducatoare buzoianca MARGARETA STERIAN, prilej cu care unitatea a pregatit o serie de manifestari aniversare – concerte, sesiune de comunicari si referate, recitaluri, expozitii, etc.

 

Suita de evenimente dedicate celebrarii celor 60 de ani de la infiintare va debuta cu o intalnire festiva ce va reunit foste cadre didactice, actuali profesori, absolventi, inspectori scolari, cu totii autori ai unei istorii de saizeci de ani. Decenii in care s-au slefuit si au fost promovate tinere talente, in care s-au format viitori ambasadori ai artei din tara si din strainatate. Sub cupola celor 60 de ani de „Sunet si culoare”, actuala conducere a institutiei tine sa-si exprime recunostinta fata de fosti profesori ai scolii, „oameni cutezatori care acum 60 de ani au demarat un proiect grandios, si anume infiintarea Liceului de Arta. Scoala si educatia au un rol covarsitor. Aceasta este deviza dupa care s-au ghidat de-a lungul celor 60 de ani, implinindu-si menirea de dascali.  Nu au construit numai o scoala, au construit o oaza de cultura, o citadela a frumosului si a bunului-gust. Tinerii formati aici au beneficiat de un corp profesional de exceptie, cu reale valente profesionale la nivel regional, national, dar si international.

LA MULTI SI RODITORI ANI!

REDACTIA

Liceul de Arte 2