VIDEO TV News Buzau – “Interviuri altfel” – Vorbim despre Administratia Publica Locala…cu Silviu Rosioru, consilier local
Last Updated on 22/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU Silviu Rosioru INTERVIURI ALTFELIn cadrul emisiunii “Interviuri altfel” de la TV News Buzau, din prima zi a saptamanii in curs (luni 20 noiembrie 2017), jurnalistii celui mai bine cotat site media din Buzau, au avut ca invitat pe consilierul local municipal Silviu Rosioru. Am incercat si speram ca am reusit sa aducem in fata buzoienilor, nu atat un consilier local cat un …OM.

Onest, bine crescut, credincios si de ce nu - “o voce” a Opozitiei (aproape singura) care mai ia atitudine in CLM impotriva “nazbatiilor” sau intereselor locale si de grup. Nu am dori ca inregistrarea video sa fie privita din alt punct de vedere decat al “omului – Silviu Rosioru” si nicidecum a vreunui academician sau expert in lingvistica sau alte “parascovenii flausate”. Credem ca lumea este satula de academicieni cu teze de doctorat copiate sau de “lupi moralisti”. Credem ca este timpul sa lasam cetatenii sa se exprime liber, fara ingradire. Astfel, va propunem, ca impreuna sa incercam sa-i cunoastem dincolo de sofisticariile si “fetele varuite” afisate pe la alte televiziuni sleampete, pe invitatul nostru, in masura in care se poate. Va oferim un interviu cu “omul” Silviu Rosioru si mai putin cu “consilierul local”, afaceristul, omul de sport sau altceva de acest fel. Cu toate acestea, Silviu Rosioru ne-a relatat si unele probleme ridicate in CLM si a facut o incursiune interesanta, fulger, in “crezul” sau politic si…moral.

AMANUNTE GASITI IN VIDEO ATASAT.

Multumim!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=0-unZ4qfCv0&feature=youtu.be