CONTROALE IN PIETE! 68 de agenti economici luati la bani marunti de politistii buzoieni. Ce au descoperit si ce sanctiuni au aplicat
Last Updated on 22/11/2017 by Iulian Gavriluta

Politia piataIn ultimele zile, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au desfasurat activitati de control in pietele si targurile din municipiile Buzau, Ramnicu Sarat, dar si alte localitati de pe raza judetului, pentru asigurarea sigurantei cetatenilor si prevenirea faptelor antisociale.

 

Au fost verificati 68 de agenti economici, au fost aplicate 46 de sanctiuni contraventionale in valoare de 53.230 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 3.400 de lei. Politistii au mai aplicat 33 de sanctiuni prevazute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite, 11 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice  si 30 la alte acte normative.

E.S.