Crucea Rosie Buzau doneaza DIN SUFLET PENTRU SUFLETE! Drama familiei din localitatea Sageata a carei casa a ars dupa decesul capului familiei a impresionat intreaga comunitate
Last Updated on 21/11/2017 by Iulian Gavriluta

Familie SageataNenorocirile care s-au napastuit asupra unei familii din com Sageata a impresionat intrega comunitate. Astfel, pe data de 15 octombrie, sotul a decedat ca urmare a unui accident vascular cerebral, iar la trei zile, pe 18 octombrie, casa familiei a ars din temelii, cu toate bunurile agonisite.

Aceasta este drama prin care trece o mama de 48 de ani si fiica aceteia, studenta in Bucuresti, care in prezent locuiesc in casa parohiala din localitate. Astazi, 21.11.2017, la initiativa cadrelor didactice de la Scoala Gimnaziala Sageata, voluntare ale Crucii Rosii Buzau, va avea loc o activitate de colectare de fonduri banesti de la copiii (parintii acestora) din scolile din comuna Sageata. Banii colectati vor fi donati familiei pentru a fi utilizati, alaturi de alte donatii, la achizitionarea de materiale de constructie necesare ridicarii casei distruse de incendiu. De asemenea, Cruce Rosie Buzau va dona familiei bunuri de stricta necesitate in astfel de situatii: alimente, vase de bucatarie lenjerie de pat, pleduri, saci de dormit, etc. Crucea Rosie Filiala Buzau multumeste pe aceasta cale colectivului de cadre didactice si directorului Scolii Gimnaziale Sageata pentru initiativa aceasta, sperand ca si alte persoane se vor mobiliza sa ajute cu bani sau cu materiale de constructie aceasta familie greu lovita de soarta, pentru a putea reface casa distrusa.

E.S.