FOTO/VIDEO – Selecționata județului Buzau a reușit astăzi calificarea in finala Cupei Regiunilor după ce a terminat la egalitate scor 1-1, cu selecționata județului Brașov

adi bzPerfomanata pentru fotbalul judetean! Selecționata județului Buzau a reușit astăzi calificarea in finala Cupei Regiunilor după ce a terminat la egalitate scor 1-1, cu selecționata județului Brașov. In jocul tur la Brașov scorul a fost 2-2.

 

Pe un teren foarte greu și după ce am fost conduși încă din minutul 1, am reușit sa revenim și sa egalam prin Istrate (Voința Lanurile) in minutul 70. Finala se va juca in luna Aprilie la Centrul National Mogosoaia iar câștigătoarea va reprezenta România la Turneul Preliminar UEFA - REGIONS' CUP. Antrenorii Tase Laptoiu si Nicolaie Paris au folosit urmatorii jucatori: Geanta Marius (Gloria Bz) ,Anton Florin (Vointa Lanurile) ,,Milea Cosmin (Vointa Lanurile), Zaplaic Cristian (Gloria Bz),Visteanu Georgian ( Team Sageata) ,,Stancu Ionut (Team Sageata), Balan Alin-Georgian (GloriaBz), Istrate Ionut (Vointa Lanurile), Solcanea David (Gloria Bz) Mihaescu Gabriel (Locomotiva Bz), Pasa Marius (Tricolorul Galbinasi). REZERVE: Oprea Alin(Locomotiva), Stanciu Adrian ( Locomotiva), Serbanoiu Georgian (Gloria Bz) , Ionita Dragos (Gloria Bz), Eftimie Cosmin (Vointa Lanurile) Manaila Nicolaie (Team Sageata). “A fost o dubla manșa foarte grea in compania unei forte a fotbalului românesc la nivel județean. Este foarte important pentru dezvoltarea fotbalului buzoian ca am reușit aceasta calificare și promitem iubitorilor fotbalului ca vom face tot ce depinde de noi sa aducem trofeul la Buzau și fotbalul buzoian sa reprezinte România la turneul european de anul viitor din Septembrie. Trebuie menționat ca fotbalul buzoian a început sa conteze la nivel national, de 4 ani campioana  noastră câștiga jocurile de baraj cu campioanele altor județe, Metalul Buzau cu lotul de jucatori cu care a câștigat campionatul, face perfomanta in Liga 3 a și astăzi selecționata județeana a reușit sa elimine selecționata care a jucat 8 finale castigand 5 , din aceasta competiție" - a precizat pentru News Buzau presedintele AJF Buzau – Adi Petre.

I.G.

 

{vsig}cupa-regiunilor-2017{/vsig}

 

https://www.youtube.com/watch?v=D45Cu5_LY3U&feature=youtu.be