FOTO – Profesorii si elevii ramniceni in vizita la Institutul Francez din Bucuresti. Ce activitati au fost desfasurate in premiera
Last Updated on 19/11/2017 by Iulian Gavriluta

Institutul francezVineri, 17 noiembrie 2017, la initiativa catedrei de limba franceza a Colegiului National “Alexandru Vlahuta”, Rm. Sarat, un grup de 17 profesori de specialitate din oras si imprejurimi, impreuna cu 40 de elevi ai colegiului au participat la o activitate de formare inedita, la Institutul Francez din Bucuresti.

 

 

In premiera, cu sprijinul coordonatorilor de la Institutului Francez  si al inspectorului de limbi romanice de la ISJ Buzau, grupul de ramniceni francofili a beneficiat de activitati de formare desfasurate simultan cu trei grupuri: profesorii de limba franceza pe de o parte, iar celelalte grupuri de lucru au fost formate din elevi vlahutisti de 11-12 ani si, respectiv, 16-17 ani. La sfarsit, atat specialistii prestigioasei institutii de cultura, cat si vizitatorii iubitori de limba franceza s-au declarat incantati si dornici sa repete astfel de activitati utile si constructive.

E.S.

Institutul Francez 2