VIDEO – De la pasiune, la hobby si la……creatiile handmade in „INTERVIURI ALTFEL” cu buzoianca Mihaela Stuparu pe TV NEWS Buzau
Last Updated on 15/11/2017 by Iulian Gavriluta

TV News Buzau   Hand made Mihaela alinaInvitata in studioul TV NEWS Buzau, creatoarea Mihaela Stuparu ne-a destainuit cateva dintre secretele creatiilor handmade cu un concept nou pe piata buzoiana si anume creatii ce contin produse din natura, culese de creatoare si echipa de lucru din padurea proprie, concept ce vine in avantajul clientilor prin costuri mai mici dar si prin originalitate.

 

De la idee la obiect calea este destul de lunga si pentru ca reusita unei creatii sa fie deplina este necesar sa posezi niste calitati. In primul rand este vorba de talent, imaginatie, indemanare, rabdare dar si mult suflet. „O creatie in care nu ai pus suflet nu este o creatie completa si asta se observa atat in obiectul produs cat si in expresia clientului iar noi nu asta ne dorim...In atelierul ce se va deschide intr-un viitor foarte apropiat clientii nostri, pe care ii asteptam cu drag, vor gasi caldura, profesionalism, originalitate si unicitate. Avem o gama larga de produse, de la aranjamente cu flori naturale, suporturi de lumanari, tablouri decorative, toate create la comanda, pe gustul clientului, adaptand cerintele la spatiul si locul unde produsul are destinatia finala...”, a spus printre multe altele creatoarea Mihaela Stuparu. Detalii despre locatia atelierului si modul in care se pot comanda produsele aflati urmarind emisiunea „INTERVIURI ALTFEL” – TV NEWS Buzau.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=M8SZ40AfgqA&feature=youtu.be